Blog

Alza Marketplace je jednou z největších a nejúspěšnějších e-commerce platforem v České republice. S bohatou historií se stala klíčovým hráčem v online nakupování. V posledních měsících ale vstoupili na český e-commerce trh noví hráči. Dokáže Alza udržet svou pozici jedničky na trhu?

Prodej na Amazonu se stal pro mnoho obchodníků atraktivním způsobem, jak dosáhnout širokého spektra zákazníků po celém světě. Jedním z možných způsobů prodeje na této platformě je FBM (Fulfillment by Merchant), kdy obchodníci sami zajišťují skladování, balení a dodání svých produktů. Využití externího fulfillment centra přináší pro prodejce mnoho...

Allegro, jedna z největších e-obchodních platforem ve střední a východní Evropě, oznámila svůj oficiální vstup na český trh na 9. května 2023. Tento krok slibuje revoluci v online nakupování a přináší nové možnosti pro české zákazníky i prodejce.

Kaufland, jedna z největších maloobchodních společností ve střední Evropě, oznámila svůj vstup na český trh s online platformou Kaufland Marketplace. Tento krok slibuje revoluci v online nakupování a přináší nové možnosti jak pro zákazníky, tak pro prodejce v České republice.

Amazon v Německu se stal jedním z největších a nejvlivnějších hráčů v oblasti e-commerce. Společnost zahájila svou činnost v Německu v roce 1998, a od té doby se výrazně rozrostla a vybudovala silnou přítomnost na trhu.

Prodej na Amazonu je spojený s poplatky. Prodejci se v nich často ztrácí a proto jsem je pro vás přehledně připravila.