Blog

Každý známe Aliexpress spíše z pohledu nakupujícího. Na tomto online tržišti lze ale i prodávat. V tomto článku se podívám jak na to.

ASOS Marketplace atraktivní platformou pro prodejce, kteří se zaměřují na módu a design a chtějí oslovit širokou zákaznickou základnu.

Åhléns je největší řetězec obchodních domů s módou ve Švédsku s dlouhou historií a silnou značkou. Prodej na jejich online platformě vám umožní využít toto renomé a získat důvěru zákazníků.

Prodej na Amazon Marketplace je proces, který umožňuje prodejcům nabízet své výrobky a prodávat je prostřednictvím platformy Amazon. Jde o jednu z největších a nejpopulárnějších online tržišť na světě, která přitahuje miliony zákazníků z různých zemí.

Co je Alltricks Marketplace a pro jaké výrobce a prodejce je ideálně určený? Na všechny tyto otázky pro vás mám odpovědi.

Prodávání na Afound Marketplace vám může otevřít dveře ke zvýšení prodeje, získání nových zákazníků a posílení vaší online přítomnosti. Je důležité přizpůsobit své produkty a strategie specifikům a pravidlům platformy. Jen díky tomu dosáhnete co nejlepších výsledků.

AboutYou je populární online platforma, která nabízí možnosti prodeje a nakupování oděvů, obuvi a módního zboží. Pokud máte zájem začít prodávat na AboutYou marketplace, zde jsou některé informace a kroky, které byste měli znát.

Amazon Marketplace je jednou z největších a nejúspěšnějších e-commerce platforem na světě. Jeho vstup na severské trhy byl tedy výrazným krokem. Prvním oficiálním Amazon trhem severských zemí je pd roku 2020 Švédsko.